Find an office in Amsterdam

kantoor1
kantoor3
kantoor4
kantoor5
kantoor2

Huren in Amsterdam Sloterdijk? Kantoorruimte te huur aan de Arlandaweg

Aan de Arlandaweg in Amsterdam ligt dit kantoorgebouw, waar nog kantoorruimte beschikbaar is voor verhuur. Goed nieuws voor reizigers met eigen vervoer: het kantoor ligt in de wijk Westpoort en dat is vlakbij de snelweg A10. Ook treinstation Amsterdam Sloterdijk is snel te bereiken. Wanneer je op zoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, dan is dit dé locatie om jouw onderneming te vestigen.

Kantoorunit of kantoorruimte op maat te huur, huurprijzen vanaf €700,- per maand

Voor kleine en (middel)grote bedrijven is een plek in dit kantoorpand aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk. Een kantoor voor 2 of 3 personen is te huur voor slechts €650,- per maand. Zoek je een kantoorunit voor 6-8 personen? Dit huur je vanaf maar €850,- per maand. Ben je met 8-10 personen? Dan kun je hier al huren vanaf een maandelijkse huurprijs van €1250,-. Eigenlijk toe aan een grote kantoorruimte van 100 m2 of 400 m2? De huurprijzen hiervoor bedragen respectievelijk €1500,- en €5750,- per maand.

24/7 toegang tot jouw kantoor: werken wanneer het je uitkomt

Ben je geen ochtendmens en/of werk je graag ’s avonds lang door? Geen enkel probleem, in dit kantoor in Amsterdam Sloterdijk heb je niet te maken met kantooruren. Je werkt wanneer het jou uitkomt. Glasvezelinternet, airconditioning en schoonmaak van (algemene) ruimten; een greep uit de voorzieningen waarvan je profiteert als je op deze locatie kantoorruimte huurt. Bij dit kantoorpand is bovendien een beveiligde parkeergarage aanwezig.

Neem contact op, plan een rondleiding in en huur een kantoorruimte aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk

Spreekt dit kantoorgebouw jou aan en denk je dat jouw onderneming zich hier zal thuisvoelen? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 – 877 05 19. Op deze manier kun je een rondleiding plannen op deze locatie, zodat je met eigen ogen de mogelijkheden van het kantoor aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk kunt zien. Behoefte aan meer informatie? Ook dan staat KantoorInAmsterdam.nl voor je klaar!

Kantoorruimte met industriële look te huur aan de Weesperstraat in Amsterdam

Kantoorruimte huren doe je maar beter op een dynamische locatie en bij voorkeur aan een befaamde gracht van Amsterdam. Op deze locatie aan de Weesperstraat in Amsterdam Centrum (op de hoek met de Nieuwe Keizersgracht) is dit trendy kantoorpand gelegen. Voorzien van een hippe coworking space en een gemeenschappelijke food bar. Daarnaast heeft dit pand een prachtig uitzicht over het centrum van de stad en is dit dus misschien wel dé plek in Amsterdam om te werken!

Huren aan de Weesperstraat betekent veel meer dan alleen een kantoorruimte

Een moderne uitstraling, licht, ruimte en een ongekende vibe! De ruimten zijn verdeeld over 5 verdiepingen, uitgevoerd met veel glas en voldoende lounges. Weet jij al of je kiest voor een flexwerkplek in de coworking space of een afgesloten kantoorruimte voor jou en je team? Hier worden regelmatig workshops georganiseerd, er zijn expertpanels en professionele of sociale evenementen. Een snelle breedbandverbinding en ambachtelijke geroosterde koffie vormen de basis voor deze heerlijke werkomgeving. Maar wat dacht je van de unieke huurders community? Hierbij vormt een exclusieve app de basis voor contacten met medehuurders en dus kans op een nog grotere omzet voor jouw bedrijf. Ervaar deze locatie door zelf een rondleiding te plannen, want dit pand moet je met eigen ogen zien!

Kantoorruimte huren op enkele minuten loopafstand van het Waterlooplein

Gelegen op de hoek van de Weesperstraat en de Nieuwe Keizersgracht is dit de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijf in Amsterdam. De Weesperstraat is natuurlijk een bekende verbindingsweg tussen het Waterlooplein, met de Wibautstraat als verlengde ervan, en het Prins Bernhardplein en Station Amsterdam Amstel. Veelal goed bereikbaar per auto maar minstens zo goed per metro (halte Waterlooplein of halte Weesperplein). Overigens is het Weesperplein ook per bus en tram te bereiken.

Huren? Check even de actuele beschikbaarheid

Ontdekken wat deze verhuurder jouw bedrijf kan bieden? Check even de actuele beschikbaarheid van kantoorruimte en flexwerkplekken in dit kantoorpand. Vanwege de vele succesvolle bedrijven binnen dit pand groeien bedrijven nog wel eens uit dit kantoor. Neem contact op met 085 – 877 05 19 voor de beschikbare kantoren. Wil je de goedkoopste kantooroplossing, kijk dan nog even verder. De meest succesvolle oplossing voor jouw bedrijf? Waar wacht je nog op! Neem contact op en laat je bedrijf verder groeien.

Kantoorruimte te huur aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost

Adviesbedrijven en IT-bedrijven gingen je voor door kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost. Gebouwd in 1987, gelegen in de Bullewijk en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA op 10 minuten lopen; een prachtige plek om jouw bedrijf te vestigen. Met de auto naar kantoor? Het kantoor ligt op een kleine 10 minuten rijden van de snelweg A10 en heeft energielabel B.

Huur een kantoor van 42 m2, 92 m2 of 120 m2 in dit kantoorgebouw aan de Hogehilweg

Dat dit een populaire kantoorlocatie is, blijkt wel uit het feit dat er nog slechts 3 kantoorruimten beschikbaar zijn voor verhuur. Een kantoorunit van 48 m2 huur je al voor €720,- per maand, een kantoor van 92 m2 voor slechts €1380,- per maand. Een kantoorruimte op maat van 120 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van maar €1800,-. Zit hier tussen wat je zoekt voor jouw bedrijf? Nee? Neem dan contact op met onze vastgoedspecialisten (085 – 877 05 19 / info@kantoorinamsterdam.nl) om andere geschikte opties te bespreken.

Restaurant, fitnessruimte, vergaderruimte en loungeruimte? Check!

Het kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost beschikt over luxe voorzieningen zoals een restaurant, fitnessruimte, vergaderruimte en loungeruimte. Een combinatie van werken, vergaderen, eten, ontspannen en sporten. Bovendien is er een pantry, een lift en heb je als huurder 24/7 toegang tot je kantoor. Wat wil je nog meer?

Huur kantoorruimte aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost, neem contact op met KantoorInAmsterdam.nl

Ben je enthousiast over de locatie, de bereikbaarheid, de nog beschikbare kantoren en alle luxe voorzieningen? Wacht dan niet te lang, anders zijn andere bedrijven je wellicht voor. Neem contact op met KantoorInAmsterdam.nl door te bellen naar 085 – 877 05 19 of door te mailen naar info@kantoorinamsterdam.nl. Jij zoekt een kantoorruimte en wij helpen je graag, een win-win-situatie dus!

Looking for an office? You've come to the right address! Kantoorinamsterdam.nl will find the best offices that'll fit with your interests. Not finding what you are looking for? Or have a question, feel free to give us a call at 085-047-1855!