Find an office in Amsterdam

kantoor1
kantoor3
kantoor4
kantoor5
kantoor2

This office is now available under the average rental price! For more info contact us at 06-23463423

Most popular offices in Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam (South)

Gepost op 29-01-23

Rent an officespace at the Amstelveenseweg on the Amsterdamse Zuidas

Happen to know the former ING building? This is it! It is located at the Amstelveenseweg on the Amsterdamse Zuidas, the buisness district of our country. It lies directly on the rijksweg A10, and the subway is within walking distance. With the subway you can travel to the centre of Amsterdam in just a few minutes! The building dates back to 2002 and it could be the place for your company, an amazing location.

More information

Amstelveenseweg, Amsterdamse Zuidas: working cheap at an amazing location

Werkelijk voor ieder type bedrijf zijn er mogelijkheden om te huren in dit kantoor. Je huurt hier al een flexwerkplek voor €89,- per maand. Spotgoedkoop voor een locatie op de Amsterdamse Zuidas! Een kantoorunit van 6 m2 is te huur voor €649,- per maand, een kantoor van 13 m2 huur je voor €1298,- per maand. Behoeft jouw onderneming een iets grotere kantoorruimte? Een ruimte van 45 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €4543,-. Het grootst beschikbare kantoor is 290 m2 en te huur voor €24.465,- per maand. Verder zijn er nog kantoorunits van 19 m2 en 26 m2, benader onze vastgoedspecialisten voor de huurprijzen van deze kantoren.

Rent at the Amstelveenseweg: with the use of a restaurant and conference rooms.

Ben je niet zo’n ochtendmens en werk je liever ’s avonds (of zelfs ’s nachts) door? Geen probleem, als huurder in dit kantoorpand heb je 24/7 toegang tot je kantoor. Bovendien zijn de mensen van het serviceteam bereid om je te ondersteunen met bijvoorbeeld secretariële werkzaamheden. Lunchtijd? Bezoek het bedrijfsrestaurant en eet een heerlijk broodje. Daarnaast zijn er ruimten om te vergaderen en een parkeerruimte huren is optioneel.

Wacht niet langer, huur een flexwerkplek of een kantoorruimte op de Amsterdamse Zuidas

Voordelig een flexwerkplek huren, liever een kantoorunit (6 m2 – 45 m2) tot je beschikking of toch een grote kantoorruimte op maat van 290 m2 voor jouw onderneming? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen aan de Amstelveenseweg op de Amsterdamse Zuidas. Dat doe je door telefonisch contact op te nemen met ons, door te bellen naar 085 – 877 05 19. Let op: het is gratis en vrijblijvend. Succes in de zoektocht naar kantoorruimte!

Barbara Strozzilaan Amsterdam (South)

Gepost op 27-01-23

Huur kantoorruimte op maat aan de Barbara Strozzilaan op de Amsterdamse Zuidas

A flex desk or an officespace made just for you in the heart of Amsterdam? Do not look any further and admire the endless possibilities what this office has to offer at the Barbara Strozzilaan. Some of the biggest companies from the financial sector, advice bureaus aswell as big lawfirms are located here. Is very close to the highway and there are severel possibilities to travel with public transport.

More information

Flexwerkers en (grote) bedrijven opgelet: huurprijzen vanaf €225,- per maand in Amsterdam

Aan de Barbara Strozzilaan zijn momenteel 20 flexwerkplekken beschikbaar voor maar €225,- per maand. Ja, je leest het goed: voor slechts €225,- per maand huur je al een plek in hét zakengebied van Nederland. Op zoek naar een (grote) kantoorruimte op maat? Op dit moment is er een kantoorruimte van 356 m2 te huur voor €13.231,- per maand, terwijl een kantoor van 397 m2 beschikbaar is voor een maandelijks bedrag van €14.755,-.

Barbara Strozzilaan te Amsterdam: bezoek dagelijks het restaurant om een hapje te eten

Maar liefst 14 bouwlagen hoog, dit immense kantoorpand op de Amsterdamse Zuidas. In dit indrukwekkende kantoor bevindt zich ook een restaurant waar je lekker kunt lunchen. Daarnaast is er een receptie aanwezig, zijn er pantry’s en is er zelfs een speciale ruimte ingericht om te bellen. Bovendien maak je gebruik van glasvezelinternet, is er ruimte om te vergaderen en is het mogelijk om een parkeerplek te huren. Over de services en voorzieningen hoef je absoluut niet te klagen.

Zien we jou binnenkort op deze prachtlocatie op de Amsterdamse Zuidas?

Door te bellen naar 085 – 877 05 19 kun je een rondleiding op deze toplocatie plannen. Wanneer je liever eerst wat meer informatie wilt, kun je ook contact opnemen. Contact met ons is namelijk altijd gratis en vrijblijvend. Vestigt jouw bedrijf zich straks tussen de multinationals aan de Barbara Strozzilaan op de Amsterdamse Zuidas?

Piet Heinkade Amsterdam (East)

Gepost op 26-01-23

Rent an officespace at the Piet Heinkade in Amsterdam for €550,- a month

A beautifull place to work in the harbor area in Amsterdam (east). Lawyers, financiel advisers aswell as realtors fell for this property. This building is easy accessible, it's close to Amsterdam Central Station and it's approximately a 9 minute drive to the freeway.

More information

Flexwerkplekken en kantoren (6 m2 – 33 m2) beschikbaar aan de Piet Heinkade te Amsterdam

Of je nu zoekt naar een flexwerkplek of een kantoorunit, in dit kantoorpand vind je een plek die aansluit bij de wensen en eisen van jouw onderneming. Bovendien is het prettig dat je flexibel huurt, de minimale huurtermijn bedraagt 3 maanden. Een flexplek huur ja al voor €79,- per maand, een topdeal! Kantoorunits zijn er in alle soorten en maten: 6 m2, 13 m2, 19 m2, 26 m2, 33 m2 en 39 m2. Huurprijzen variëren van €550,- per maand tot en met €3300,- per maand. Past dit binnen het budget?

Huren en gebruik maken van de aanwezige services en voorzieningen

Natuurlijk, het gaat uiteindelijk om je eigen flexwerkplek of kantoorruimte waar je over beschikt. Toch is het lekker meegenomen als je gebruik kunt maken van een hoog servicelevel en hoogwaardige voorzieningen. Wat dacht je van een koffiebar, ruimte om evenementen te organiseren, gebruik van receptiediensten, een pantry en vergaderruimte? Alles is aanwezig!

Benieuwd naar dit Amsterdamse kantoor?

Amsterdam Oost, een fraaie kantoorlocatie. Een plek waar je als onderneming graag huisvest. Ga je graag een kijkje nemen in dit kantoorgebouw aan de Piet Heinkade in Amsterdam Oost? Dan is het verstandig om contact op te nemen met [naam van deze satellietwebsite], dit doe je door te bellen naar 085 – 877 05 19. Mocht dit niet helemaal zijn waar je naar op zoek bent voor je bedrijf, kijk dan gerust verder rond op deze website. Voor iedere onderneming die een (flex)werkplek of kantoorruimte huurt, zijn diverse mogelijkheden!

Singel Amsterdam (East)

Gepost op 23-01-23

Kantoorruimte of werkplek huren? Aan de Singel in Amsterdam huur je gunstig!

Work comfortably at the Singel in Amsterdam Centre in a former bankbuilding? It's possible if you decide to rent an officespace or workspot in this office. A national monument, directly positioned at one of the many canals with loads of public transport close by. Amsterdam Central Station lies very close by and is easily accessible with a car, bike, tram or even by foot!

More information

Beschikbaarheid aan de Singel in Amsterdam? Werkplekken en kantoorunits (25 m2 t/m 34 m2)

Kansen voor iedere ondernemer in dit kantoor, voor zzp’ers is het ideaal om een eigen werkplek te huren. Momenteel zijn er nog 10 beschikbaar voor €279,- per maand. Voor kleine of middelgrote ondernemingen zijn de beschikbare kantoorunits van 25 m2, 28 m2, 30 m2, 32 m2 of 34 m2 ideaal. Huurprijzen starten vanaf €2539,- per maand. Heb je meer ruimte nodig dan 34 m2? Huur dan meerdere kantoorunits, zodat de omvang van het kantoor aansluit bij de omvang van je onderneming. Aan de Singel in Amsterdam Centrum kan het allemaal.

Luxe aanwezig aan de Singel, Amsterdam: 24/7 toegang, vergaderruimte en parkeerruimte

Ook zo’n hekel aan die administratieve werkzaamheden als postverwerking en het beantwoorden van de telefoon? Dit stopt nu, als je hier gaat huren. De receptionisten zijn bereid om je hierbij te ondersteunen. Het servicelevel ligt hier enorm hoog, ook gezien het feit dat er high-speed internet aanwezig is en dat je de mogelijkheid hebt om 24/7 je kantoor te bezoeken. Ook aanwezig: een vergaderruimte en een fitnessruimte. En ook niet onbelangrijk is dat er ruimte is om op eigen terrein van het kantoorgebouw te parkeren.

Ga snel eens kijken in dit kantoor in Amsterdam Centrum!

Hecht je waarde aan een centrumlocatie in onze hoofdstad, een hoog servicelevel en hoogwaardige voorzieningen? Dan is het huren in dit kantoor aan de Singel in Amsterdam Centrum perfect voor jou en jouw bedrijf. Extra informatie is te verkrijgen door te bellen met de vastgoedconsultants van [naam van deze satellietwebsite] (085 – 877 05 19). Ben je er al wel uit? Plan dan direct een rondleiding en neem een kijkje!

Strawinskylaan Amsterdam (South)

Gepost op 23-01-23

Kantoorruimte (>13 m2) huren op de Amsterdamse Zuidas aan de Strawinskylaan

Also called the economic heart of the Netherlands: the Amsterdamse Zuidas. It's the place where this amazing office building is located. It's the best place when it comes to doing buisness in the Netherlands. Very reachable with public transport, it's near the World Trade Centre and the buidling dates back to 1972. Are you the next company that will get this amazing office at the Amsterdamse Zuidas?

More information

Kantoorruimte te huur van 13 m2, 15 m2, 20 m2, 23 m2 en 48 m2 aan de Strawinskylaan

Een kantoor huren van 13 m2? Daarvoor betaal je maandelijks €1339,-, terwijl je voor een ruimte van 15 m2 €1609,- per maand betaalt. Wanneer de kantoorunit van 48 m2 beter bij de omvang van je onderneming past, betaal je €4788,- per maand. Zeker geen gekke prijzen voor het economische hart en tevens dé zakenlocatie van Nederland. Er zijn ook kantoorruimten van 20 en 23 m2 beschikbaar op dit moment. Altijd op de hoogte willen zijn van de actuele beschikbaarheid, aangezien dit nogal eens wijzigt? Neem contact op met de vastgoedspecialisten van [naam van deze satellietwebsite], door te bellen naar 085 – 877 05 19.

Huren op de Amsterdamse Zuidas: receptie aanwezig, schoonmaak inbegrepen en er is vergaderruimte

Altijd prettig als het servicelevel en het voorzieningenniveau hoog is. Dat is in dit kantoor aan de Strawinskylaan op de Amsterdamse Zuidas het geval. Receptionisten kunnen de post van jouw onderneming verwerken en de telefoon beantwoorden. De algemene ruimten maar ook jouw kantoorunit wordt schoongemaakt en dit zit bij de huurprijs inbegrepen. Moet je vaak vergaderen? Geen probleem, er is ruimte om te vergaderen in dit kantoor. Er is bovendien ruimte om de auto te parkeren, mocht je met de auto naar kantoor reizen.

Zien we jouw bedrijf binnenkort een kantoor houden in Amsterdam?

Enthousiast geworden van bovenstaande informatie en overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor? Wacht dan niet langer en neem contact telefonisch contact met ons op (085 – 877 05 19)! We kunnen extra informatie bieden, antwoord geven op jouw vragen en alvast een rondleiding plannen.

Warmoesstraat Amsterdam Centre

Gepost op 22-01-23

Kantoorruimte (>13 m2) huren op de Amsterdamse Zuidas aan de Strawinskylaan

Also called the economic heart of the Netherlands: the Amsterdamse Zuidas. It's the place where this amazing office building is located. It's the best place when it comes to doing buisness in the Netherlands. Very reachable with public transport, it's near the World Trade Centre and the buidling dates back to 1972. Are you the next company that will get this amazing office at the Amsterdamse Zuidas?

More information

Kantoorruimte te huur van 13 m2, 15 m2, 20 m2, 23 m2 en 48 m2 aan de Strawinskylaan

Een kantoor huren van 13 m2? Daarvoor betaal je maandelijks €1339,-, terwijl je voor een ruimte van 15 m2 €1609,- per maand betaalt. Wanneer de kantoorunit van 48 m2 beter bij de omvang van je onderneming past, betaal je €4788,- per maand. Zeker geen gekke prijzen voor het economische hart en tevens dé zakenlocatie van Nederland. Er zijn ook kantoorruimten van 20 en 23 m2 beschikbaar op dit moment. Altijd op de hoogte willen zijn van de actuele beschikbaarheid, aangezien dit nogal eens wijzigt? Neem contact op met de vastgoedspecialisten van [naam van deze satellietwebsite], door te bellen naar 085 – 877 05 19.

Huren op de Amsterdamse Zuidas: receptie aanwezig, schoonmaak inbegrepen en er is vergaderruimte

Altijd prettig als het servicelevel en het voorzieningenniveau hoog is. Dat is in dit kantoor aan de Strawinskylaan op de Amsterdamse Zuidas het geval. Receptionisten kunnen de post van jouw onderneming verwerken en de telefoon beantwoorden. De algemene ruimten maar ook jouw kantoorunit wordt schoongemaakt en dit zit bij de huurprijs inbegrepen. Moet je vaak vergaderen? Geen probleem, er is ruimte om te vergaderen in dit kantoor. Er is bovendien ruimte om de auto te parkeren, mocht je met de auto naar kantoor reizen.

Zien we jouw bedrijf binnenkort een kantoor houden in Amsterdam?

Enthousiast geworden van bovenstaande informatie en overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor? Wacht dan niet langer en neem contact telefonisch contact met ons op (085 – 877 05 19)! We kunnen extra informatie bieden, antwoord geven op jouw vragen en alvast een rondleiding plannen.

Prins Bernhardplein Amsterdam (East)

Gepost op 19-01-23

Huur kantoorruimte aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam Oost

Het Prins Bernhardplein in Amsterdam Oost, een prachtige kantoorlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is. Dit kantoorgebouw uit 1991 ligt in de buurt Frankendael, dat op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A10 ligt. Treinstation Amsterdam Amstel is binnen een paar minuten lopen toegankelijk. Ben je op zoek naar een kantoorruimte, dan kunnen wij dit prachtige kantoorpand sterk adviseren!

More information

Flexwerkplekken en kantoren van 16 m2 tot en met 80 m2 te huur in Amsterdam Oost

Ben je zzp’er of freelancer? Dan is het waardevol om te weten dat je een flexwerkplek huurt voor slechts €150,- per maand. Een kantoorunit van 16 m2 is te huur voor €1200,- per maand, voor een kantoorruimte van 80 m2 betaal je maandelijks €6000,-. Zijn dit geen metrages die aansluiten bij de omvang van jouw bedrijf? Er zijn momenteel ook ruimten van 32 m2 en 48 m2 beschikbaar. Als je meer informatie wilt over de beschikbaarheid in dit eigentijdse kantoorpand aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam Oost, dan staan de vastgoedspecialisten van KantoorInAmsterdam.nl altijd voor je klaar!

Goede koffie uit de koffiecorner, lekker lunchen in het bedrijfsrestaurant en sporten na werktijd

In dit bijzondere kantoor in Amsterdam Oost heb je naast een prachtige flexwerkplek of een dito kantoorruimte, ook het geluk dat je gebruik mag maken van de aanwezige voorzieningen. Het kantoor beschikt over een koffiecorner waar je een heerlijk kopje koffie kunt halen. Daarnaast zit er in het kantoorpand een bedrijfsrestaurant, daar kun je lekker een hapje eten. En voor de sportievelingen: er is ook een fitnessruimte aanwezig. Begin de dag goed door eerst te sporten of sluit de werkdag af met een uurtje fitness.

Neem een kijkje aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam Oost en word enthousiast

We hebben je in deze tekst een zo goed mogelijk beeld gegeven van de mogelijkheden op deze kantoorlocatie. Al enthousiast? Neem dan contact met ons op en plan zodoende een rondleiding in op deze locatie. We zijn te bereiken op het nummer 085 – 877 05 19 en per mail op info@kantoorinamsterdam.nl. Blijkt uit de rondleiding dat het toch niet bij je past... Geen enkel probleem. Bij KantoorInAmsterdam.nl is voor jullie alles gratis en vrijblijvend.

Arlandaweg

Gepost op 17-01-23

Huren in Amsterdam Sloterdijk? Kantoorruimte te huur aan de Arlandaweg

Aan de Arlandaweg in Amsterdam ligt dit kantoorgebouw, waar nog kantoorruimte beschikbaar is voor verhuur. Goed nieuws voor reizigers met eigen vervoer: het kantoor ligt in de wijk Westpoort en dat is vlakbij de snelweg A10. Ook treinstation Amsterdam Sloterdijk is snel te bereiken. Wanneer je op zoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, dan is dit dé locatie om jouw onderneming te vestigen.

More information

Kantoorunit of kantoorruimte op maat te huur, huurprijzen vanaf €700,- per maand

Voor kleine en (middel)grote bedrijven is een plek in dit kantoorpand aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk. Een kantoor voor 2 of 3 personen is te huur voor slechts €650,- per maand. Zoek je een kantoorunit voor 6-8 personen? Dit huur je vanaf maar €850,- per maand. Ben je met 8-10 personen? Dan kun je hier al huren vanaf een maandelijkse huurprijs van €1250,-. Eigenlijk toe aan een grote kantoorruimte van 100 m2 of 400 m2? De huurprijzen hiervoor bedragen respectievelijk €1500,- en €5750,- per maand.

24/7 toegang tot jouw kantoor: werken wanneer het je uitkomt

Ben je geen ochtendmens en/of werk je graag ’s avonds lang door? Geen enkel probleem, in dit kantoor in Amsterdam Sloterdijk heb je niet te maken met kantooruren. Je werkt wanneer het jou uitkomt. Glasvezelinternet, airconditioning en schoonmaak van (algemene) ruimten; een greep uit de voorzieningen waarvan je profiteert als je op deze locatie kantoorruimte huurt. Bij dit kantoorpand is bovendien een beveiligde parkeergarage aanwezig.

Neem contact op, plan een rondleiding in en huur een kantoorruimte aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk

Spreekt dit kantoorgebouw jou aan en denk je dat jouw onderneming zich hier zal thuisvoelen? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 – 877 05 19. Op deze manier kun je een rondleiding plannen op deze locatie, zodat je met eigen ogen de mogelijkheden van het kantoor aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk kunt zien. Behoefte aan meer informatie? Ook dan staat KantoorInAmsterdam.nl voor je klaar!

Highligted offices

January

Gepost op 29-01-23

Gepost op 27-01-23

Gepost op 26-01-23

Gepost op 23-01-23

Gepost op 23-01-23

Gepost op 22-01-23

Gepost op 19-01-23

Gepost op 17-01-23

Informatie

Looking for an office? You've come to the right address! Kantoorinamsterdam.nl will find the best offices that'll fit with your interests. Not finding what you are looking for? Or have a question, feel free to give us a call at 085-047-1855!